2011. július 29., péntek

Chandler, Raymond: A gyöngy bajjal jár - Jelenlegi ára: 1 930 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A gyöngy bajjal járA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
A krimiíró négy Kaliforniában játszódó bűnügyi elbeszélését tartalmazza a kötet. Az első történet (Frontátvonulás) elbeszélője egy magánnyomozó egy kocsmai sörözgetés közben tanúja lesz, amint beront egy fiatal, kreol bőrű férfi és egy hölgyet keres, akinek pontosan leírja a ruházatát, közben a pultnál álló, részegnek tűnő férfi előveszi huszonkettes automatáját és kétszer belelő, aztán elhagyja a kocsmát, és az ajtó előtt álló gépkocsival elhajt. A fiatalember azonnal meghal, később a magánnyomozó találkozik az áldozat által leírt nővel, és együtt próbálják a bűntényt kinyomozni. Az Egy lány a Noon Streeten főhőse Peter Anglich, a kábítószercsoport titkos ügynöke, aki magát piti ügyeskedőnek kiadva Los Angeles fekete negyedében dolgozik. Egyik este egy lány segítségére lesz, és ezzel egy zsarolási ügy közepében találja magát, amelynek célpontja egy hollywoodi filmsztár. A Nevada-gáz című történetben Hugo Candless üzletember hívatja az autóját. Zuhog az eső, a sofőr odahajt a járdaszegélyhez, Candless beül. Egy idő után furcsán érzi magát, fuldoklik, kellemetlen szagot érez. Le akarja csavarni az ablakot, de az nem mozdul az ajtón nincs kilincs, dörömböl az üvegen a sofőrnek, aki nem reagál. Mire rádöbben, hogy nem is az ő embere ül a volánnál, a mérges gáz végez vele. Johnny De Ruse-t, aki abból él, hogy sokat tud az emberekről, hasonlóképpen ejtik csapdába, de nála pisztoly van, sikerül a sofőr mögötti üveget betörnie, így megmenekül. De Ruse nyomozni kezd a gengszterek után, akik a Candless Lincolnjához hasonló autót gázpalackkal szerelték fe, így teszik el láb alól ellenségeiket. A címadó elbeszélés egy ellopott gyöngysorról szól Walter Gage magánnyomozó kapja a megbízást, hogy megkeresse a negyvenkilenc egyforma rózsaszínű gyöngyből álló nyakéket, ami ráadásul nem is valódi, hanem gondosan készített hamisítvány. A gazdasági válság idején a tulajdonosának el kellett adnia, de nem akarta, hogy kitudódjon, ezért készült a másolat. Gage bravúros nyomozással meg is találja az ellopott ékszert. Az elbeszélésgyűjtemény korábban 1989-ben jelent meg a kiadó gondozásában. ISBN: 978-963-07-9027-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 930 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:55
. Chandler, Raymond: A gyöngy bajjal jár - Jelenlegi ára: 1 930 Ft

Fontos